Hvem står bag?

Hvem står bag Rum!Klang Sommercamp?Rum!Klang sommercamp afholdes i samarbejde mellem Danske Musik- og Kulturskoler, Region Sjælland og en række ildsjæle, undervisere og kunstnere, der finder det vigtigt at lære unge mennesker at skabe.Sommercampen er finansieret af blandt andre Statens Kunstfond, DMK, sjælland, Nordea fonden, Toyota Fonden, Spar Nord Fonden, William Demant Fonden og andre..


Lærerne:


Kaspar Kaae er en fabelagtig sanger, sangskriver og filmkomponist. Du kender ham måske fra bandet CODY. Hvis ikke, så plejer man at kunne lokke ham til at synge en sang, til en af campens populære jamaftener. Kaspar bor halvt i København og halvt i Berlin.


Anders Gerup er et musikalsk festfyrværkeri. Han kan spille på alt man stikker ham i hænderne, men specielt fantastisk er han, når han udfolder sig på Klarinetten, eller sidder ved tangenterne. Hvis vi kunne, så meldte alle lærerne sig på Anders hold.


Anders Westfall

Der findes to slags musikere. Dem der spiller 3 akkorder for 1000 publikummer eller dem der spiller 1000 akkorder for 3 publikummer. Anders Westfall er mest til det sidste. På RUM!KLANG er der heldigvis masser af publikum, til at lytte til alle akkorderne der bliver fremtryllet på Anders hold


Kristoffer Juel er humørspreder, igangsætter og ikke mindst en exceptionelt brilliant trommeslager. Han er, blandt andet, underviser på Faxe musikskole, ligesom han også huserer som initiativtager og instruktør i en masse andre stævnesammenhænge.


Thomas Hedegaard er bassist, stærkt optaget af hvordan man får andre til at skabe, og han underviser, blandt andet, på Faxe musikskole. Han er også en af dem der sidder helt inde i maskinrummet på RUM!KLANG og dermed er med til at sørge for at RUM!KLANG 2021 bliver en realitet.


Johanne Andersson bruger det meste af sin vågne tid, på at undersøge hvad man kan spille på en cello og hvad musik i det hele taget er for en størrelse. Om musikken er gammel eller ny gør ikke den store forskel, så længe det er interessant.


Kristian Bach er en særdeles alsidig musiker og sangskriver, og så er han RUM!KLANG's kor-entusiast! Traditionen tro er der fælles power-kor for alle deltagere hver dag, og her er det Kristians smittende energi og sangglæde I kommer til at møde. Kristian bor i KBH hvor han, ud over spillejobs og sangskrivning, driver fire forskellige kor